8 – 9 juni plantenfestijn in Appeltern

Appeltern vraagt jaarlijks één weekend lang de volledige aandacht voor vaste planten: het Appeltern Plantenfestijn. Op 8 en 9 juni 2024 vindt de tweede editie plaats van dit kleurrijke evenement.Een weekend waarbij het plantenrijk van Bloemenpark Appeltern en planten van gespecialiseerde kwekers centraal staan. Nog nooit waren er in Appeltern zoveel planten te zien en te koop!

Waarom een Appeltern plantenfestijn?
Als voorlichter en inspirator willen we dit jaar één weekend lang de volledige aandacht vragen voor vaste planten, en wat ze zo fantastisch maakt. De planten van Appeltern en de planten van diverse gespecialiseerde en bevriende kwekers staan twee dagen lang extra in de schijnwerpers! Het Plantenfestijn is meer dan een plantenmarkt. We willen de bezoekers, zoals we dat ook in het park doen, inspireren, voorlichten en adviseren op het gebied van aanleg, (duurzaam en ecologisch) tuinieren en enthousiasmeren met vele voorbeelden van planten en plantcombinaties.

Dit jaar is het thema van het Plantenfestijn kleurrijk. Hoe kan dat ook anders in ons bloemenpark, waar meer bloemen dan ooit tevoren te bewonderen zijn.

Kijk hier voor meer informatie