Bonusfoto’s november: kleurrijke herfstbeelden

Steenbreekgemeenten ontvangen maandelijks drie rechtenvrije foto’s om hun verhaal te ondersteunen binnen thema’s zoals klimaat, natuurbeleving, biodiversiteit en buurtparticipatie. Hiermee bouw je in de loop van tijd een eigen collectie op. Deze maand: kleurrijke herfstbeelden.

Drie gratis foto’s om je verhaal te ondersteunen dat de herfst bijdraagt aan het besef dat groen mooi en waardevol is. Een Vuurdoornhaag vol bessen is niet alleen een sieraad voor de tuin, maar helpt ook vogels de winter door. Van de feestelijk gele bladeren van Lindes in de buurt kun je uitstekende tuincompost maken en een verblijfplaats voor dieren in de tuin. De roodgekleurde bladeren van de Amberboom stelen de herfstshow en ruiken bovendien ook erg lekker wanneer je ze kneust.

De Steenbreek Beeldbank
Steenbreek werkt samen met De Beeldbank van de Leefomgeving en heeft een eigen categorie op de website. Hier vind je veel foto’s van particuliere tuinen en vele andere aspecten van onze leefomgeving. Je kunt hierin ook zoeken op jouw gemeente, op veel plekken in Nederland zijn de fotografen al eens geweest. Lees meer op het Steenbreek intranet of mail direct naar sjon@stichtingopenboek.nl.