Bonusfoto’s oktober: Aanplanten kan al in de herfst

Steenbreekgemeenten ontvangen maandelijks drie rechtenvrije foto’s om hun verhaal te ondersteunen binnen thema’s zoals klimaat, natuurbeleving, biodiversiteit en buurtparticipatie. Hiermee bouw je in de loop van tijd een eigen collectie op. Deze maand: Samen maak je het nog groener.

De welige plantengroei van het voorjaar en de zomer is voorbij. Langzaam schakelen planten over naar de fase van winterrust. De herfst is een ideaal moment om planten aan te planten. Het weer is goed genoeg om ze al wat aan te laten slaan, echter zonder ze uit te putten door hoge temperaturen en lang daglicht. Ze hebben nog voldoende tijd om zich voor te bereiden op de winter. Op deze manier hebben ze in het voorjaar mooi een voorsprong. Download nu gratis 3 bonusfoto’s van een aanplant actie tijdens de vroege herfst in Rotterdam.

De Steenbreek Beeldbank
Steenbreek werkt samen met De Beeldbank van de Leefomgeving en heeft een eigen categorie op de website. Hier vind je veel foto’s van particuliere tuinen en vele andere aspecten van onze leefomgeving. Je kunt hierin ook zoeken op jouw gemeente, op veel plekken in Nederland zijn de fotografen al eens geweest. Lees meer op het Steenbreek intranet of mail direct naar sjon@stichtingopenboek.nl.