Bonusfoto’s september: Samen maak je het nog groener

Steenbreekgemeenten ontvangen maandelijks drie rechtenvrije foto’s om hun verhaal te ondersteunen binnen thema’s zoals klimaat, natuurbeleving, biodiversiteit en buurtparticipatie. Hiermee bouw je in de loop van tijd een eigen collectie op. Deze maand: Samen maak je het nog groener.

Tijdens een actie in Rotterdam werd op één dag de langste geveltuin van Nederland aangelegd door vrijwilligers. Het ging echt op z’n Rotterdams; geen woorden maar daden. De sfeer zat er goed in. Talenten vulden elkaar aan en met veel plezier werd aan het eind van de middag een prachtresultaat bereikt. Een appartementencomplex met een dorre steenvlakte had ineens een veel vriendelijker uitstraling door een groene gevel. Download deze maand 3 gratis bonusfoto’s van deze actie waarmee je ook jouw verhaal kunt ondersteunen.

De Steenbreek Beeldbank
Steenbreek werkt samen met De Beeldbank van de Leefomgeving en heeft een eigen categorie op de website. Hier vind je veel foto’s van particuliere tuinen en vele andere aspecten van onze leefomgeving. Je kunt hierin ook zoeken op jouw gemeente, op veel plekken in Nederland zijn de fotografen al eens geweest. Lees meer op het Steenbreek intranet of mail direct naar sjon@stichtingopenboek.nl.