Karins Een ton voor een tuin

Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Ook vergroening van de stad is voor verbetering van het milieu belangrijk, deze initiatieven komen ook in aanmerking voor ondersteuning. Om dit financieel haalbaar te maken organiseert Stichting een ton voor een tuin de doneeractie: Karins ‘een ton voor een tuin’.

In deze bijzondere tijd waarin we anders met onze vrije tijd omgaan, heeft Karin Bloemen haar oude hobby tuinieren weer opgepakt. Tuinieren is voor haar vooral ontspanning door inspanning, lekker het hoofd leeg maken door lavendel te planten, leuke plantcombinaties te planten of om vlierbloesemlimonade te maken. Maar ook op zoek gaan naar allerlei bijzondere adresjes in de Nederlandse provincies en allerlei gepassioneerde mensen met verstand van tuinieren ontmoeten. Daarom is zij gestart met Karin’s Tuintips.

Karins ‘een ton voor een tuin’
Maatschappelijke organisaties kunnen zich tot en met 31 december 2020 opgeven voor de actie ‘een ton voor een tuin’. Een tuinton met daarin planten en gereedschap voor de tuin. Karin Bloemen komt deze prijs zelf overhandigen aan het winnende project. Wil je meedoen?  Kijk dan voor meer informatie en voorwaarden op Karin’s Tuintips.