Meld een tuinproject aan voor ‘Stichting een ton voor een tuin’

Karin Bloemen start met ‘Stichting een ton voor een tuin’ weer een nieuwe actie, een ton vol spullen en waardebonnen geven aan maatschappelijke organisaties die een tuin willen inrichten of veranderen. Boomkwekers, hoveniers, en tal van andere bedrijven, fondsen en particuliere giften, de animo om dit project te steunen is enorm.

Jong en oud in de buitenlucht is in deze tijd nog nooit zo belangrijk geweest. Vergroening van tuinen is een belangrijk onderdeel geworden in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Met de actie ‘weer een goede daad voor klimaat’ wil zij aandacht geven aan vergroeningsprojecten in gemeenten.

Als u vindt dat een tuinproject in aanmerking moet komen om deze ton te krijgen, geef dan het tuininitiatief op via karinstuintips.nl. Per actie worden 15 projecten genomineerd en iedereen kan meestemmen via karinstuintips.nl

De landelijke actie ‘een ton voor een tuin’ loopt de komende 5 jaar en kan rekenen op 1 á 2 uitreikingen per jaar. Wordt jouw project niet beloond, dan mag je het bij de volgende actie weer insturen. Laten we de handen ineenslaan om Nederland te vergroenen en meld jouw maatschappelijke vergroeningsproject aan. De prijs voor het winnende project komt Karin persoonlijk overhandigen.