Tuinadviesdagen in Appeltern 15 & 16 oktober

Ben je van plan je huidige tuin aan te pakken of wil je een nieuwe tuin aanleggen? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom dan op zaterdag 15 of zondag 16 oktober naar de jaarlijkse Tuinadviesdagen in De Tuinen van Appeltern.

Je tuin is een waardevol bezit, je komt er tot rust en brengt er tijd door met familie en vrienden. In plaats van tuinen die volledig betegeld zijn, wordt er steeds vaker gekozen voor meer variatie en meer groen. Toch blijft het lastig hoe je zo’n tuin moet inrichten en hoe je een tuin ontwerpt die precies past bij jou. Er is zo veel keuze, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom worden in De Tuinen van Appeltern de Tuinadviesdagen georganiseerd.

De Appeltern Tuinexperts, afkomstig uit heel Nederland, zullen in een uur tijd in grote lijnen de eerste tuinideeën schetsen. Er wordt rekening gehouden met de 4 basisvoorwaarden van Tuingeluk en al jouw persoonlijke wensen. Elke tuin begint met een goed doordacht plan; De Tuinen van Appeltern en haar Tuinexperts helpen je hier graag bij.

In de meer dan 200 voorbeeldtuinen in De Tuinen van Appeltern kun je veel tuinideeën in de praktijk zien en inspiratie opdoen. Het park is er continu mee bezig om de nieuwste ideeën, trends, planten en materialen toe te passen.

Als je graag 1 op 1 tuinadvies van een ontwerper wilt, meld je dan aan via https://appeltern.nl/nl/tuinadvies/tuinadviesdagen/. De tuinadviesdagen zijn altijd erg populair, bij tuiniers van ieder niveau en door het hele land, dus wees er snel bij!