Vragenlijst over hitte op het werk

Met sneeuw en ijs nog vers in ons geheugen, lijkt het nog ver weg: dagen waarop de temperatuur boven de 30 graden uitstijgt, soms dagen lang achter elkaar, met hittegolven als gevolg. De voorspelling is dat dit steeds vaker gaat voorkomen. 

Bijna lente! Onvoorstelbaar, maar ooit wordt het weer 30 graden… Hoe wordt dat bij jou op het werk?

Niet te houden

Prima te doen

Koud

Met deze vragenlijst wordt onderzocht of MKB-bedrijven hinder ondervinden van extreme hitte en welke maatregelen als aantrekkelijk worden gezien. Deze vragenlijst wordt afgenomen in opdracht van de Rijksoverheid. Deze vragenlijst is onderdeel van het ‘Gedragsonderzoek bij MKB-ers op bedrijventerreinen en maatregelen bij extreme temperaturen’ en wordt uitgevoerd door Behavioural Insights Nederland in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in beweegredenen van bedrijven om wel of geen maatregelen te treffen tegen extreme hitte. Mede op basis van de inzichten uit deze vragenlijst wordt een pilot gestart om bedrijven te stimuleren tot het treffen van deze maatregelen.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten en de antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.