Webinar Groene tuinen Waalwijk

Groen staat de komende jaren hoog op de agenda bij Steenbreek deelnemer gemeente Waalwijk. Met onder andere projecten uit de groene agenda wordt hard gewerkt aan het vergroten van de hoeveelheid en het verbeteren van de kwaliteit van groen in de openbare ruimte. Ondanks alle maatregelen in de openbare ruimte is de hulp van alle inwoners in Waalwijk nodig. Mede daarom organiseert gemeente Waalwijk woensdag 21 april om 19.00 uur een live webinar over groene tuinen.

Tijdens deze live-uitzending geven TV-tuinman Lodewijk Hoekstra en William van der Pluijm (Van Wijlen) praktische tips en tricks waarmee iedereen de tuin makkelijk kan vergroenen en onderhoudsvriendelijk kan houden.

Groene tuinen zijn belangrijk. Ze zorgen ervoor dat er meer ruimte komt om heftige regenbuien op te vangen veroorzaakt door het veranderde klimaat. Ook zorgt groen voor verkoeling van onze leefomgeving en worden tuinen zo belangrijke ecologische stapstenen voor insecten en vogels. Volg het webinar en laat je inspireren om een steentje bij te dragen. Kijk voor meer informatie op www.waalwijk.nl/groenetuin