Week van de Groene Tuin | Eerste hulp in je tuin in Amersfoort

Het is lente, de zon schijnt en juist nu wordt er door het coronavirus gevraagd aan mensen om niet massaal de natuur in te gaan. Om toch buiten te zijn, kun je het dichtbij huis zoeken. Ook daar is iedere dag weer wat nieuws te ontdekken en te zien. Heb je geen eigen tuin, vraag dan via bijvoorbeeld de buurtapp of je iemand kunt helpen om de tuin op orde te maken. Weet je even niet waar te beginnen, roep dan de hulp van de tuincoaches in (Amersfoort).

In een groene tuin zie je de natuur nu tot bloei komen, hoor je de vele vogels en kun je met de kinderen op speurtocht naar insecten. Kijk eens goed rond in je eigen tuin. Zijn al die stenen en tegels wel echt nodig? Tijdens de ‘De Week van de Groene Tuin’ van 7 april tot en met Tweede Paasdag (13 april) willen Stichting Steenbreek en NL Greenlabel iedereen enthousiasmeren om de natuur in eigen tuin dichterbij te brengen.

Eerste Hulp bij Tuinieren in tijden van Corona
In Amersfoort wordt de Groene Week verlengd tot 22 april en staan de tuincoaches van Steenbreek Amersfoort je graag bij voor eerste hulp in de tuin. Stel je vraag en laat je telefoonnummer achter via info@amersfoortrainproof.nl en je wordt door een van de tuincoaches gebeld op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Heb je bijvoorbeeld vragen als:

  • M’n planten groeien niet goed, wat moet ik doen?
  • Dat ene plantje vind ik zo mooi, kan dat in mijn tuin?
  • Als ik er tegels uithaal, wat moet ik dan verder doen?
  • Wat kan ik doen dat mijn tuin droge zomers beter door komt?

Meer informatie over de Week van de Groene Tuin