Onderscheidende Steenbreekacties gezocht

Donderdag 13 juni organiseert Stichting Steenbreek in samenwerking met provincie Overijssel in Zwolle haar inspiratiedag. Deze dag is onder andere bedoeld voor aangesloten gemeenten en partners met als doel samen kennis en ervaringen delen rondom het thema ‘Samen voor meer groen in de buurt!’

In heel Nederland is iedereen op verschillende manieren en met diverse acties en campagnes bezig om onze leefomgeving te vergroenen. Maar hoe maak je daadwerkelijk het verschil om te zorgen dat dit ook succesvol verloopt? We willen heel graag deze verhalen horen en met elkaar delen. Daarom bieden we op de inspiratiedag ’s middags aan maximaal 10 personen het podium om zijn of haar inspirerende Steenbreek verhaal te delen met de zaal.

In circa drie minuten krijg je de gelegenheid om jouw actie, geslaagde film of succesvolle communicatiecampagne te delen met collega’s van andere gemeenten en betrokken partijen. Aan het einde van je presentatie sluit je samenvattend af waarbij je nog de vraag kunt stellen wat je nodig hebt om dit project verder uit te rollen of tot een nog groter succes te brengen. We willen dit moment benutten om van elkaar te leren en te inspireren!

Mag jouw actie, (communicatie)campagne of iets dergelijks zeker niet ontbreken? Meld je dan uiterlijk 31 mei hiervoor aan via info@steenbreek.nl.

Ik ben benieuwd of ik we jouw actie gaan horen en anders hoop ik zeker dat je naar de inspiratiedag in Zwolle komt want het beloofd een mooi programma te worden.

Met vriendelijke groet,

Wout Veldstra
Voorzitter
Stichting Steenbreek