Open – Klimaatbestendige – tuinendag in Delft!

Ben jij benieuwd hoe een groene, levendige klimaattuin er eigenlijk uitziet? Grijp dan je kans en bezoek prachtige klimaatbestendige tuinen tijdens de Opentuinendag op 18 juni in Delft!

Diverse enthousiaste tuineigenaren heten je van harte welkom in hun levendige tuinen tussen 12:00 en 14:30 uur. Allemaal hebben ze maatregelen genomen om hun tuin klaar te maken voor de toekomst. Dat kan zijn door regenton of groendak, bijentuin, stapelmuurtjes, wadi’s etcetera. De eigenaren vertellen je graag hoe zij het hebben aangepakt. Benieuwd welke tuinen mee doen? Bekijk hier het overzicht.

Tijdens Opentuinendag kun je ook deze groene metamorfose aan de Doelenstraat 29 bekijken!

Open tuin vóór de aanpak

Open tuin ná de aanpak

De Klimaatmaat helpt inwoners om de tuin aan te passen aan het veranderende klimaat. D
oor middel van hulp bij onttegelen en de afvoer van tegels, bij de aanschaf van een regenton of groendak, of door middel van advies en inspiratie. Benieuwd hoe De Klimaatmaat jou kan helpen? Kijk op www.klimaatmaatdelft.nl of mail je vraag naar contact@klimaatmaatdelft.nl

Klimaatvriendelijk tuinieren is thema van Nationale Tuinweek
Het Open Tuinen Weekend is onderdeel van de Nationale Tuinweek, met als thema ‘Groei & Bloei Tienpuntenplan voor klimaatvriendelijk tuinieren’.