Save the Date Netwerkbijeenkomst Brabant

Provincie Noord-Brabant en Stichting Steenbreek willen gemeenten graag ondersteunen bij het zetten van de volgende stap richting een groene leefomgeving. Daarom organiseren wij donderdag 10 november in ’s-Hertogenbosch en donderdag 17 november 2022 in Etten-Leur een netwerkbijeenkomst ‘Samen voor een groene, gezonde Brabantse leefomgeving’, speciaal voor Brabantse gemeenteambtenaren.

Veel gemeenten staan voor dezelfde opgaven als het gaat om vergroening en het bevorderen van de biodiversiteit. Het doel van deze bijeenkomst is dan ook om de regionale samenwerking binnen provincie Brabant te versterken en een plan van aanpak op te stellen.

Alle Brabantse gemeenteambtenaren die werken aan groenbeleid, groenbeheer, water, duurzaamheid, klimaatadaptatie, gezonde leefomgeving/wonen en participatie zijn van harte welkom voor deze netwerkbijeenkomst. Noteer alvast de datum in de agenda. Binnenkort volgt het volledige programma waarna aanmelden mogelijk is. Het programma op beide locaties is identiek. Doet uw gemeente nog niet mee met Steenbreek? Vraag dan meer informatie op via info@steenbreek.nl.

Praktische informatie

  • Datum:
    • 10 november ’s-Hertogenbosch
    • 17 november 2022 Etten-Leur
  • Tijd: 09.30 tot 13.30 uur
  • Kosten: geen

Het volledige programma voor deze bijeenkomst volgt binnenkort