Bonusfoto’s Augustus: Lekker genieten van je tuin

Vanaf juni 2021 ontvangen Steenbreekgemeenten maandelijks drie rechtenvrije bonusfoto’s om hun verhaal te ondersteunen binnen thema’s zoals klimaat, natuurbeleving, biodiversiteit en buurtparticipatie. Hiermee bouw je in de loop van tijd een eigen collectie op. Deze maand: Lekker genieten van je tuin.

Met je eigen groene oase heb je altijd een rustpunt bij de hand waar je even lekker je ‘accu’ kunt opladen. Schaduw of zonnetje, een briesje en de lekkere geur van bloemen. Je beslist zelf hoe je je tuin inricht zodat je er op jouw manier optimaal van kunt genieten. Het is bewezen dat groen op veel manieren gezond voor je is. Download daarom deze maand 3 gratis bonusfoto’s van mensen die genieten in hun tuin. Je kunt ze toevoegen aan je groeiende collectie Steenbreekfoto’s.

De Steenbreek Beeldbank
Steenbreek werkt samen met De Beeldbank van de Leefomgeving en heeft een eigen categorie op de website. Hier vind je veel foto’s van particuliere tuinen en vele andere aspecten van onze leefomgeving. Je kunt hierin ook zoeken op jouw gemeente, op veel plekken in Nederland zijn de fotografen al eens geweest. Lees meer op het Steenbreek intranet of mail direct naar sjon@stichtingopenboek.nl.