De Groene Sector Vakbeurs 2020

Partnernieuws

Tijdens een bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs op 14, 15 of 16 januari 2020 in Evenementenhal Hardenberg heb je de mogelijkheid om tal van nieuwe innovaties binnen de branche te ontdekken. Aankomende editie komt de vakbeurs zelf ook met enkele innovaties en vernieuwingen.  

Tijdens aankomende editie reikt de beursorganisatie van De Groene Sector Vakbeurs niet één maar twee Innovatie Awards uit. Dit keer wordt er een onderscheid gemaakt in de categorieën Tuin & Park en Groene inrichting. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de drie beste innovaties per categorie. Deze genomineerde innovaties worden getoond in Het Groene Inspiratiepark tijdens de vakbeurs zelf. Op de eerste beursdag worden de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt op het Business Point van de beursorganisatie in beurshal 4.

Het Groene Inspiratiepark
Het Groene Inspiratiepark maakt aankomende editie voor de vierde keer onderdeel uit van de beursvloer van De Groene Sector Vakbeurs. In dit park staat beleving centraal en kan de bezoeker een kijkje nemen achter de schermen van de exposant. Daarnaast vinden verspreid door het park tuinaanleg wedstrijden voor studenten plaats.

Introductie Smart Badge
De nieuwste Smart Badge technologie voor bezoekers en exposanten. Een soort van ‘digitale draagtas’. Bezoekers kunnen met deze badge, welke zij ontvangen bij binnenkomst, exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en waarover zij meer informatie willen ontvangen. Na het beursbezoek ontvangen ze vervolgens een e-mail met daarin alle informatie van de exposanten die ze gescand hebben. Deze innovatie van de beursorganisatie zelf is erg eenvoudig en ook nog eens beter voor het milieu, want het bespaart veel drukwerk. Ook krijgen exposanten de mogelijkheid om de gescande bezoekersprofielen te ontvangen.