Waardevolle informatie voor Steenbreekdeelnemers via intranet Steenbreek

Speciaal voor aangesloten gemeenten heeft Stichting Steenbreek via intranet veel relevante kennis en informatie beschikbaar over activiteiten die in Nederland plaatsvinden en waar inspiratie voor acties vandaan kan worden gehaald. Waarom zelf nog acties of middelen bedenken terwijl anderen je al voor zijn geweest? Leer van elkaar en deel inspirerende voorbeelden.

Ons intranet bestaat uit drie onderdelen: kennisbank, beeldbank en catalogus. In de kennisbank hebben wij over verstening, tuinen, klimaat, biodiversiteit en duurzaamheid, economie en beleid, sociale aspecten en gezondheid veel kennis beschikbaar in de vorm van publicaties zoals artikelen, relevante websites, onderzoeksrapporten en afstudeerwerken. Kies een categorie of gebruik de zoekfunctie. Deze kennisbank wordt met regelmaat aangevuld en geactualiseerd. Mis je een bepaald onderwerp of wil je graag kennis delen, geef dit dan door aan ons secretariaat.

In de catalogus heb je een overzicht van allerlei voorbeeldbrieven, een overzicht van netwerkpartners met wie je kunt samenwerken, diverse filmpjes, eerder gemaakte huisstijldragers uit het land, compleet uitgewerkte acties, huisstijlmaterialen van Stichting Steenbreek en nog veel meer.

Om toegang te krijgen tot dit besloten gedeelte van www.steenbreek.nl, dien je als gemeente aangesloten te zijn bij Steenbreek. Inloggen kan door rechtsboven in beeld op ‘intranet voor partners’ te klikken.

Versteningskaart
Sinds kort staat er op het intranet ook de interactieve versteningskaart van Nederland op. Hiermee kunt u zien hoe het gesteld is met de verstening van de tuinen in uw gemeente.

Wachtwoord vergeten?
Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je klikken op de link ‘wachtwoord vergeten’. Na het invullen van je e-mailadres krijg je per e-mail een nieuw wachtwoord opgestuurd. Let op: gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. Lukt dit niet, neem dan contact met het secretariaat op