10 juni: lever een tegel in en krijg 2 gratis kruidenplanten bij Intratuin

Lever op 10 juni een tegel in bij de Groei&Bloei stand bij Intratuin en ontvang 2 gratis kruidenplanten. Tijdens de Nationale Tuinweek, van 10 t/m 18 juni organiseert Groei & Bloei samen met Intratuin de unieke inwisselactie ‘Tegel eruit, Plant erin’.

Wie op zaterdag 10 juni 2017 tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel inlevert bij Intratuin, krijgt twee kruidenplanten. Je hebt de keuze uit keukentijm, rozemarijn, Marokkaanse munt, oregano of marjolein – en natuurlijk salie. Allemaal biologisch, dus een heerlijke, onbespoten en gezonde smaakmaker voor je gerechten. Door hun compacte groeivorm en fraaie bloemen trekken deze kruiden ook nog eens vlinders en bijen aan.

Draag je steentje bij
Zo willen Groei & Bloei en Intratuin met elkaar een groenere omgeving te creëren. Want, meer groen op straat is niet alleen mooi, het levert ook een bijdrage aan de biodiversiteit, zorgt voor een betere waterberging en voorkomt overbelasting van rioleringen.  Dus, lever op 10 juni een tegel in bij de Intratuin bij jou in de buurt, en draag je steentje bij aan een groenere leefomgeving.

Voorwaarden actie ‘Tegel eruit, plant erin’:
Bij inlevering van 1 tegel bij de stand van Groei & Bloei, ontvang je een waardebon. Deze waardebon is goed voor 2 kruidenplanten (keukentijm, rozemarijn, Marokkaanse munt, oregano of marjolein en salie)

  • 1 bon per huishouden
  • De bon is alleen geldig op zaterdag 10 juni 2017
  • Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd deelname ongeldig te verklaren.
  • De waardebon is niet inwisselbaar voor contant geld.

Kijk voor de Intratuin-vestiging bij jou in de buurt op www.intratuin.nl

Bron:
Nationale Tuinweek