Steenbreekcatalogus

In de kringen van de lokale actievoerders is een idee geboren, waar we vanuit de landelijke organisatie graag aan mee willen werken. Het gaat om een catalogus met spullen, die voor de uitvoering van de operatie gebruikt kunnen worden. 

Deels zijn deze via het secretariaat ook nu al beschikbaar, zoals folders, banners en andere materialen. Bij de verschillende acties zijn op diverse plaatsen requisieten ontwikkeld, die op andere plaatsen bruikbaar zijn. Denk aan spandoeken, reclameborden, folderstandaards, vlaggen, decors, infoloketten, etc.

Beschikbaar maken
Daarnaast krijgt het secretariaat regelmatig vragen om teksten, foto’s en andere digitale zaken. Ook die willen we breder en gemakkelijker beschikbaar maken. We willen de komende maanden een catalogus aanleggen, die in het besloten deel van de website beschikbaar maken. Alle adressanten van deze nieuwsbrief krijgen binnenkort een formulier toegestuurd, waarop vermeld kan worden wat er beschikbaar is, hoe het gebruikt kan worden, wat de kosten zijn, etc. Zo helpen we elkaar nog effectiever bij het realiseren van onze Operatie Steenbreek.