Voorverkoop ‘Meer groen in de stad’ AGENDA 2022

‘Meer groen in de stad’ is een agenda met een boodschap. De agenda valt direct open op je bureau, is handig om mee te nemen en leuk om weg te geven. Het Bijen Educatiecentrum is op zoek naar bedrijven en organisaties die via voorverkoop de agenda 2022 willen gebruiken voor hun personeel of relaties. Van de opbrengst komt 50 % ten goede aan de Bijenstichting.

Meer groen in de stad is een thema waar het Bijen Educatiecentrum zich al jaren hard voor maakt. Hiermee lever je als stad een belangrijke bijdrage aan de voedselvoorziening voor bijen en andere insecten. En dus ook aan onze eigen voedselvoorziening. Daarom heeft het Bijen Educatiecentrum in samenwerking met tekenaar Christel Bouwmeester en illustrator Marijn van der Wateren de ‘Meer groen in de stad’ Agenda 2022 bedacht.

De kunstenaars brengen op ludieke wijze het belang van meer groen in de stad onder de aandacht. Christel tekent stadsgezichten van herkenbare gebouwen, alledaags stadsmeubilair en willekeurige dakenpatronen. Marijn brengt, met de fantasierijke blik die we van haar gewend zijn, de tekeningen door de seizoenen heen tot leven. In de agenda zijn veel tips voor bloemen en planten opgenomen.

Meer groen in de stad Agenda 2022

  • Een spread per week en veel schrijfruimte per dag
  • Handzaam A5 formaat valt direct open op je bureau en past makkelijk in je tas
  • De flappen aan de omslag zijn handig te gebruiken als boekenlegger
  • Een kunstagenda met elke week een andere tekeningen
  • Geen advertentiepagina’s, maar promo’s subtiel verwerkt in de tekeningen

Interesse?
De consumentenverkoopprijs is € 19,95. Bij voorverkoop ontvang je een korting van 30%. Voor meer informatie over de agenda, kijk op de website of neem contact op met: Jaap Molenaar, directeur Bijen Educatiecentrum.